Ortopedbesök

Har idag varit och träffat en Björn, axelspecialist på ortopedien i Gävle. Den lilla sprickan/flisan i min axel hade ingen betydelse alls. Däremot hade jag en rejäl "frozen shoulder". Men han ville kolla upp om jag har någon skada på muskulaturen eller några andra mjukdelar. Och det gör man med magnetröntgen. Han frågade om jag hade metall i kroppen eller led av klaustrofobi. Och JA jag lider av klaustrofobi. Minns mycket väl den gången när Daisygänget var i Stockholm och vi fastnade i hissen på hotellet. Linda grät och hade andnöd och var den som först klättrade ur hissen.
Men doktorn tyckte jag ändå verka vara en stark person som skulle klara det. Har googlat bilder hur en magnetröntgen ser ut.
Jag har oroat mej sen läkarbesöket och kommer garanterat drömma mardrömmar om det hela. Måste ligga helt still i den där tunneln i ca 15 min. Klarar jag det?
Jag har aldrig kunnat dra ner överdelen på ett solarium helt. Och har alltid under tiden känt med handen vart den är och att jag kan öppna.
Hjälp!
Knäpp som jag är säger jag till läkaren: ja de flesta har väl kommit ut levande... Han bara skrattar och håller med.
Inom tre veckor skulle jag få tid.

Hoppas jag klarar det.

Första bilden ser HEMSK ut. Den andra ser man ju att man ser igenom iaf..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0