En mystisk gubbe dök upp....

Tyckte att jag såg något i går morse när jag gick över gårdsplan till ladugården. Kände mej nästan lite förföljd, som att någon tittade på mej... Gick och sneglade åt det hållet hela dagen.

Men ack så rätt jag hade. Han var inte där på lördagen. Så någon gång på kvällen måste han ha kommit dit. Hela söndagen tittade han på mej när jag jobbade. Det pratades om honom på kalaset på söndag kväll. Men ingen vet hur han kom dit. Han står så stilla efter Dalsängsvägen och blickar uppåt skogen mot vårat håll.

Dina dagar är dock så gott som räknade. Men jag hoppas du får stå på din plats tills slutet.

Jag hälsar Dej välkommen till Dalsäng!





//L

17 November

Igår var det det den 17:e November....

Fridas födelsedag och Maggis födelsedag.

Vi hade faktist lite kalas med farmor igår... Jag frågade barnen om dom ville åka till graven och tända ljus. Men det ville dom inte. Evelina brukar ofta bli illa till mods och så himla ledsen när vi åker dit. Så då fick det bli på vårt eget lilla sätt. Vi ställde fram kortet och tände ljus. Sen fick hon vara med när vi käkade korv med bröd och tittade på tv. Det gick bra det också :)

Saknaden är stor!

Och den blir mer påtaglig vid speciella dagar...

 

//L

Bilder från spökfesten

Jag och Tomas innan festen:



Lite gott och blandat från bästa spökfesten

 

 

Frippe in action med motorsågen!



Bästa kortet på Mathilda!
Vet inte riktigt hur fotografen tänkte här...


Här exprimenterade Tomas med latex , smink och fejkblod för att se lite sårig ut. Blev ganska läskigt...






//L

Det lönar sej att blogga

Ja verkligen!!!

 

Min man hade läst min blogg igår. Så när jag och dottern kom hem från stallet så stod han och dammsög. Han hade plockat undan allt "skrot" i hallen. Jättetrevligt tycker jag.

 

Undrar bara om det funkar i fortsättningen??

Isåfall så sitter jag här och skriver och min man flänger runt och gör det jag intte orkar... Ha ha... Han lär ju få nån paus så han kan läsa bloggen också!

 

Nä nä, skämt och sido.  Jag blev glatt överraskad. Och är väldigt tacksam!

 

Puss & Kram L

Tappat fokus.

Jag som alltid har haft stenkoll på allt, planerat allt i god tid osv. Jag vet inte vad jag håller på med längre. jag tar dagen som den kommer och gör det viktigaste. Allt blir liksom i sista minuten.

Men nu känner jag att det är dags att skärpa till sej!!!
Det är kaos i mitt lilla huvud...Allt löser sej...
Men ibland gör det ju inte det.

Så nu blir det militär disciplin på fru Eriksson Lindberg.

Vårat hem ser ut som en rövarkula för tillfället. Måste ta tag i och röja upp. Men jag skjuter upp det för var dag som går. Hittar dumma ursäkter för det hela tiden... Det är dumt.

Så i helgen ska jag verkligen inte göra något annat än städa och umgås med barnen. Och gratta pappsen på farsdag naturligtvis!

Tack & Hej Leverpastej // L

Häxor, djävlar och annat oknytt

I lördags var det fest på Albin och Pia. Eller " Bada Bing" som stället var ömdöpt till under kvällen. Det var maskerad så alla var utklädd på ett eller annat vis. Jättekul!!! Hade tänkt lägga upp ett foto, men det var mannen som knäppte kort med sin mobil och jag har inte tillgång till den nu. Så det får bli lite senare.

Så tack till Anna och Maria som ordnat detta!!

Superkul!!

//L

Vardagslyx!

Igår fick barnen sova över hos "tatta". Dottern kallade sin faster för det när hon var liten. Och det gör vi än... Hi hi... T och jag fick skjuts ner på stan och gick på Napoleon och käkade och delade på en flaska vin. Vi åt efterrätt också, annnars brukar jag inte vara så sugen på det. Men igår gick det i! Sedan fick vi skjuts hem också. Lugnt och skönt utan barn hemma. Det behövs en liten dejt emellanåt. Bryta vardagens rutiner. Men man gör det alldeles för sällan.

 

Puss & Kram //L

RSS 2.0