Åter efter ledigheten

....som jag tillbringade lite halvkrasslig. Så typiskt när man har tre dagars ledighet att se fram emot... Jag har haft ont i magen, kroppen, huvudet och varit jättetrött. Fick en släng av räserbajs och sen blev det bättre. Har inte haft någon aptit förrän idag. Och idag jobbas det för fullt.
Hade tänkt att göra en massa saker under dagarna, men det blev soffan och bok istället.
Så nu har jag äntligen läst ut Livet Deluxe och hunnit börja på en ny bok som jag lånat av mamsen. Den första av den norska författaren Jo Nesbö (ville få till ett norskt ö, emn vet inte hur man gör det).
Den verkar ok än så länge iallafall :)
Snart vankas det nyår oxå. Inte så supertaggad egentligen. Förmodligen för att jag inte riktigt återhämtat mej än... På dan tänkte vi om vädret tillåter, grilla vid Ginsjön och på kvällen är vi bjudna till Thorells.
Så alla som är sugen på grillning vid GINSJÖN så är vi där i tolvsnåret om vädret är ok!!
P&K L

Bloggappen

Blir knäpp på bloggappen! Häromdagen gick det inte att publicera. Men nu lägger den upp samma bilder 111 ggr istället!
Sorry for that!
/L

Jul

Ja då var julen snart över. Nöjda barn har vi också!
Jag har jobbat både igår och idag, men nu är jag ledig tills på torsdag. Lägger upp några bilder från igår med hemskt dålig kvalitet. Kommer fler sen som jag knäppte med systemisen... Först kommer kort på tomtefan som höll på skrämma livet ur mej igår morse när jag skulle hoppa in i traktorn.
Min kära svägerska hade roat sej kvällen innan :)
Sen bilder på när hon roar sej med sina sovande bröder under Kalle anka igår:

Snart Jul

1 vecka kvar till julafton!

Har ingen riktig julstämning kan jag erkänna. Förmodligen för att vi har fått vända på varenda krona senaste månaden för att få det att gå ihop. Så julklapparna blir få i år. Jag vill ju överösa mina barn med julklappar. Älskar att handla julklappar och pyssla inför julen annars.
Men jag får väl överösa dom med presenter sen istället :)
.
Förra helgen var vi på kalas hos Clarence, käkade smörgåstårta och drack vin. Supertrevligt.
Veckan har varit fullspäckad med Luciafirande på skolan. Sydde pepparkaksdräkt till Alex på måndagkväll efter att ha letat ihjäl mej efter en i hans storlek. Samtidigt gjorde jag kalvdans som Evelinas klass skulle få sälja på julmarknaden. Sen hörde jag rykten om att fröknarna hade lagt beslag på nästan allihopa ;)
.
Luciakvällen var ju som vanligt katastrof med tanke på vädret. Spöregn och snålblåst. Tyckte verkligen synd om alla barnen som så fantastiskt duktigt kämpade i kylan, tunnklädda.
Med tanke på att jag som var fullt påklädd frös som en gris...
Men duktiga var dom!
.
Frida och jag var och handlade BUS-julklappar i veckan. Som L-M och jag slog in igår medans Johan och Tomas lagade mat.
Och mitt i alltihop ringer telefon... Det är Linda som ringer från Lagårn och vill ha hjälp. På något vis har hon lyckats stängt in sej i en av mjölkningsrobotarna. Det var bara att klä på sej och gå ut och öpnna åt henne. Med önskemål av våra gäster att jag ska filma/knäppa kort.
Fast så taskig var jag inte ;)
Det blev en trevlig kväll med god mat (som gästerna hade med sej) och julklapparna gick tokfort att slå in.
Så i morgon kommer Tomten till alla snälla BUS-barn kl 17 vid bastun!


.


P&K L
RSS 2.0