Frukost

Sitter i fikarummet i Lagårn nu för en snabbfrukost. Sen ska alla djuren utfodras.
SEN när jag jobbat klart ska det firas 10 åring! Bästa sonen fyller idag. Han fick välja på att bli väckt halv sex eller vänta tills jag jobbat klart... Han valde att vänta :)

Haha, måste berätta vad jag gjorde i morse...
Skulle bre mackor, men bregott var slut. Så då skulle jag använda SMÖR istället. Smart som jag är tänker jag att jag värmer den lite i micron för det är ju liksom stenhårt.
Hur smart då???
Det sitter ju typ aluminium i förpackningen. Jävla vad det blixtra! Det börja t.o.m brinna i förpackningen.
Men inte värre än att det kunde släckas lite lätt...

Nä nu är kaffet urdrucket, så då är det dags att göra lite nytta igen.

Kram

Spiskrok

Var ner idag på pingstkyrkans loppis. Älskar att gå där bland alla grejer och kika. Rätt som det är hittar man nåt som kan vara bra och ha. Idag blev det vitt spetsband, kan alltid vara bra att ha hemma och en spiskrok till vedspisen. Tomas sa senast i lördags när han tände en brasa att det skulle vara bra med nåt att peta med.
Och så hitta jag en idag för 35 kr. Inte för att jag vet vad en ny kostar, men det var lagomt tycker jag.

Pissväder

Kan man ju påstå att det är. Fy vad det har regnat i helgen. Skulle egentligen fått mina fönster putsade i lördags. Men det var bara att glömma när det blåste och regnade i sidled.
Så istället blev det lite mat och bastu med Linda och Johan.
Gillar verkligen vår nya källare med bastu, ska fixa i ordning lite bättre där sen. Nu bubbade vi in trädgårdstolarna för att ha något att sitta i mellan bastuvarven.
Igår jobbade jag på em och sedan kom Frida,Lasse och Elin förbi på lite fika. Frida hade gjort cheesecake. Mumsigt värre! Som Elin sa att mormor och morfar gjort. Frida hävdade att de bara lånat deras frys till den... Hehe... Vem ska man tro på?? ;)
Idag är jag ledig..
Blir en stallsväng på fm, för på em är jag billös då gubben ska jobba em i åshammar.
LOvade barnen att vi skulle handla kläder till avslutningen idag, men det går ju inte utan bil. Om jag inte kan låna nåns då...
Hittade en bild från i våras. I mitten precis bakom trädet skymtar man vårat nya hus. Litet, rött och mysigt :)
RSS 2.0