Nedräkning

Jobbar i helgen, har em + kvällsjouren kvar. Sen jobbar jag tre dagar nästa vecka. Men sen har jag två veckors semester! Tjoho!! Vet bara inte riktigt vad vi ska göra än. Hoppas på finväder och några dagar på stranden efter denna regniga sommar.

Eckerölinjen

Med mamma, Stefan och barnen

Eckerölinjen

Med mamma, Stefan och barnen

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Fast i det här fallet äter grannkatten Sippan maten medans Nicko ligger och avnjuter en skön middagslur.

Projekt lusthus

Vi har ett lusthus på våran gård. Det var lite bastukänsla över det, med furupanel. Men nu så ska det bli vitt. Vi är en god bit på väg. Evelina började förra veckan med att skrapa fönster och grundmåla och tomas hjälpte till. Sen kom lilla jag in i bilden.. Lite petig som man är blev det bakläxa som jag själv fick fixa. Bra grundat är A och O. Nu är väggarna snart klar iaf. Ska bli kul och piffa till sen. Har de gamla trädgårdsmöblerna nu, men det är lite trångt. Ska nog hålla lite utkik på loppisar om jag hittar nå passande möblemang. Helst har jag velat ha evelinas dagbädd där, men den är för stor... Det gamla får duga så länge... KRAM

Nämen

Appen funkar igen! Efter en ny uppdatering så kan jag äntligen logga in. Jag ligger på soffan och är PROPPMÄTT efter Stefans 50-årsfest! Sonen sover och dotter och pappan skulle cykla hem. Vi liftade med Fredrik och Mathilda. Gissa vilka som är piggast i morrn? Kameran glömdes hemma och jag missa att knäppa med ifånen :) Men supertrevligt var det! Har varit riktigt duktig den här veckan med ridningen, och det känns så himla bra med Warai! Idag hoppade vi och det märks att han gillar det och framför allt, han kan! Jag tycker också det är skitskoj. Det absolut första han gjorde när han kom ner i hagen efteråt var att rulla på den jordigaste fläcken han hitta. Gobiten min :) Nu blir natti natti! P&K

Uppdate

Det var ett tag sen nu, brukar ofta blogga från appen på mobilen, men den strejkar. Appen alltså... Gjorde en uppdatering och sen kan jag inte logga in eller läsa favoritbloggar..
Jag har haft en veckas semester som gick på tok för fort. Nu får jag vänta till v 32 innan nästa semester.
Midsommarhelgen var underbar. Vi var hos Johan och Linda och sov över 2 nätter. Tomas och jag i sommarstugan och ungarna i tält.

I fredags besökte jag och barnen Ockelbo-marknad med Frida och Elin. Det var trevligt att göra nåt men jag kom på varför det var så längesen jag var på marknad.. Jag blir enormt irriterad när jag måste trängas med folk som bara är i vägen och man håller på att kliva på små cockerspanieltassar och barnfötter.
Så det dröjer nog ett tag igen...
I lördags var det lite mat och prat hos Frida med Linda och A-K. Tiden går ju så fort och jag skulle hem och göra kvällsrunda och sova för jag skulle börja jobba igen kl 06:00. Men kl blev nog närmare ett innnan jag somna. Sen fick jag larm vid tre så jag lära åka till lagårn och fixa det.
Så igår tog jag en välbehövlig tupplur mitt på dan.

Skulle egentligen varit ledig nu måndag och tisdag men det blev klöv-verkning inbokat, får vara ledig i slutet på veckan istället. Ska ringa masen och höra hur mycket hjälp hon behöver till helgen. För på lördag är det Stefans 50-årsfest.


Vi hörs!!
RSS 2.0