Trött som f*n

Saker på plats i nya hemmet. Många lådor kvar att packa upp. Inväntar fönsterputsning av bästa L-M, sen kan jag börja fixa och greja med gardiner och sånt.
Idag trodde jag jag nästan skulle somna när jag körde lastmaskin. Så sjukt trött var det länge sen jag kände mej. Men 3 koppar kaffe senare så var jag lite piggare.
Nu ska jag ta mej en dusch och vila lite.
För sen ska vi på skolan på MUSIKAL!!!
Dottern har övat och övat senaste veckorna.
Igår var jag på sonens trombonavslutning. Alla som börjat det här året hade konsert.
Fick höra av läraren, inte hans utan en annan att Alex var jätteduktig.
Blir man lite stolt då :)

Puss & Kram L

Snart så....

Flytten är i full gång kan man säga. Tror L och C har halva sitt bohag instuvat här, F och M har flyttat över men har fortfarande saker och städ kvar. Vi har väl kört en del, men har mycket kvar än. Men det mesta är städat. Golven kommer inte vara tipptopp. Men enklast är ju att städa sen på nya stället efter alla sprungit klart med möbler och kartonger.
Så vi får se om det här är sista natten i detta hus?!
Beror på hur allt går i morrn.
Nu är det äntligen sovdags ;)

Flyttkaos

Blir bara stökigare och stökigare här hemma. Men det får det väl vara om man rensar, packar och städar? Tror det bara är köket och toaletterna som jag har kunnat städa ordentligt senaste veckan. Jaja lite skit har ingen dött av :)

loppisen i söndags gick väl så där. Några kom iaf och vi fick in några kronor. Lyxade till med pizza på kvällen då. Skönt att slippa matlagningen när man hållt på hela helgen.

Tja...

Lägger in ett livstecken.
Skitstressad över allt som MÅSTE fixas de närmsta veckorna.
Kavlar upp ärmarna och fortsätter röjandet strax...
RSS 2.0