Gardasil/Cevarix??

Enkel fakta om Livmoderhalscancer:
Medelåldern för en kvinna att insjukna i livmoderhalscancer är cirka 55 år och en fjärdedel är yngre än 40 år. Varje år får cirka 450 kvinnor i Sverige livmoderhalscancer (cervixcancer), vilket är knappt hälften av antalet fall jämfört med mitten av 1960-talet. Minskningen anses ha samband med att kvinnor mellan 23 och 60 år regelbundet kallas till gynekologisk cellprovtagning. Då tas cellprov för att tidigt kunna upptäcka och behandla förstadier till livmoderhalscancer, så kallade cellförändringar. De betyder inte att man har cancer.


.


Ett par enkla frågor om vaccinet:
Hur länge har vaccinet funnits? Hur vet man att det är en livslång garanti att det verkligen forfarande fungerar vid låt oss säga 55 års åldern? Då det enligt statistiken är då de som som drabbas får det..


.


Enkla fakta om HPV-Vaccin (biverkningar):

Nu kommer allt fler rapporter om allvarliga biverkningar och dödsfall efter vaccinering med Gardasil – vaccinet mot HPV (humant papillomavirus) och livmoderhalscancer.

Gardasil som säljs in med enorm marknadsföring och påverkan via läkare – det skulle rädda livet på hundratals kvinnor varje år men nu misstänks vaccinet ha orsakat 19 unga flickors död.

Gardasil innehåller aluminium, polysorbat 80 och natriumborat, giftiga kemikalier vars biverkningar inte så överraskande stämmer med de som uppkommer efter Gardasilvaccination. Natriumborat, (borax) används till exempel även som råttgift och inektsdödare.

.

 

Läsvärt

 

.

 

Letar statistik om allvarliga biverkningar på vaccinen.

Läste på en sida nyss, men hittar den inte nu...

Återkommer...

 

.

 

Sedan en sak!

Dåligt SANDVIKENS KOMMUN!!

Inte på ett enda ställe i brevet vi fick står det vilket VACCIN som kommer att användas!!

 

 

 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0