Hästen

Ja i söndags kom han, Glorius.
Det har varit mycket för han nu sen dess. Allt har nog varit typ jätteläskigt och då vägrar han gå. Han blir som fastfrysen och vägrar gå. Men som tur är så går det efter ett tag om L-M:s Charlie går före. Men det kommer ju inte alltid vara så att Charlie kan gå före. Men det har faktiskt blivit framsteg. Idag gick han in i stallet utan matmuta. Stallet har varit jätteläskigt att gå in i för det bor spöken (ankor) på andra sidan väggen som låter ibland.
Jag förstår ju att det är helomställning för honom, nytt stall, ny hage, ny hästkompis, nya människor...

,

Men ändå har han ett fantastiskt lugn i sej. Och det känns så bra.
,
Igår tog vi en promenad i skogen och det gick jättebra!
,
Idag skulle vi ta en ridtur i skogen och det gick väl sisådär.
Det börja med att Charlie blev lite nervös och snurra runt och det smittade nog av sej på Glorius. För då vägrade han att gå. Och sen när han väl vågade så trippa han i sidled för att det var nog kanske läskigt och så ville han komma i kapp kompisen.
Sen hittade vi på en skogsväg som visade sej innehålla ett par ordenltliga surhål, så Charlie sjönk och gick omkull med L-M. Men jäklar va snabb hon var av. Så då skulle vi ta en väg runt surhålet. Men då sjönk han ännumera! Hua va läskigt det var. Och när han väl tog sej upp så sjönka han igen och L-M var stupsäker att han brytit benet. Men det såg nog bara konstigt ut när benet vek sej under honom när han kravlade för att få fäste.
Men tack och lov så gick det superbra. Hästen var kolugn (inte hans matte).
Då vände vi hemåt igen och kom till en liten "bro" där min pålle vägrade gå. Alla gick före så till slut så vågade han även springa över :)
,
Väl hemma igen så lyckades jag även få in han i stallet utan större problem. Så lite stolt blev jag då.
,
I morgon blir det lite nya övningar med lilla fjollisen :)
Kram L
Ska knäppa lite kort och lägga upp sen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0