Holmen på lördan & utflykt på söndan

Lördagen blev toppenkul!
Far och A-L kom till oss i femtiden. T och far tog en varsin öl och jag och A-L tog oss ett varsit glas rosé. South Atlantic tror jag det hette, jättefriskt och gott. Dom hade tagit med sej grejer och gjorde tacos med barnen. Vi fick inte göra någon mat till dom... Täcken och kuddar hade dom också tagit med. Så dom fick ta vår säng. Jag o T packade ihop oss på cyklarna och åkte till A-K o Henrik för lite grillning innan holmen. Vi fick sällskap av Anton o Pia som bor i lillstugan där vi bodde. Efter maten dök Linda o Nettan upp. Så uret blev ganska mycket innan vi kom till holmen.
Och där fick vi nog en liten chock. Det var kö ända upp på parkeringen. Men ca 1½ timme senare (bara) var vi inne iallafall och hade jätteskoj. Pratade med folk och dansade. Mycket trevligt ända till stängningen!
Det var prat om efterfester hit och dit, men vi cyklade hemåt och smög upp på Alex rum och lade oss. (Han fick dela rum med syrran.) Klockan var nog tre då.
Halv nio vaknade jag och kunde inte sova mer. Klev upp och tänkte äta frukost med våra barnvakter, men dom hade precis åkt hem då...
På eftermiddagen tog vi en biltur till Vettåsen bortanför Järbo och tittade på vindsnurrorna dom har där. Man ser 2 stycken från Dalsängsvägen. Dom var gigantiska!! 5 stycken till håller dom på att smälla upp också.

Kanske inte världens smartaste ställe att vara på när det åskar!
Sedan åkte vi till Lappens vid Näsbysjön och käkade mat och glass. På hemvägen stannade vi hos Henrik o A-K och hämtade kylsväskan. Då fick vi äntligen träffa lilla Åliver. En blyg liten valp :)
Sen blev det soffhäng med chips o cola
//L


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0